COGNITIVE NEUROSCIENCE. THE BIOLOGY OF THE MIND

COGNITIVE NEUROSCIENCE. THE BIOLOGY OF THE MIND (4th Edition)

Autors: 

Michael S. Gazzaniga

Richard B. Ivry

George R. Magnun 

Informació del libre: 

Nº de p’aginess: 752 p.

Encuadernació: Tapa dura

Editorial: W.W. Norton

Llengua: Anglès

Any: 2013

Sinopsi

Des de l’aparició de la seva primera edició fa ja gairebé 20 anys, aquest llibre de neurociència ha estat considerat com un dels principals manuals de referència en el camp de la neurociència. Millorat en successives tirades, aquesta última edició ha estat convenientment actualitzada i reorganitzada per enriquir l’experiència d’alumnes o professors en la seva lectura.

El manual de neurociència conté tres grans blocs, centrant-se el primer tant en els antecedents històrics en l’estudi del cervell i de la cognició, com en les les estructures i funcions del sistema nerviós i els mètodes d’investigació en neurociència cognitiva. El segon bloc desenvolupa totes les funcions clau en què el cervell està implicat, començant per l’especialització hemisfèrica i fent un recorregut en els processos de percepció, atenció, memòria, acció, emoció o llenguatge.

Per concloure, en l’últim bloc es diluciden els processos d’autocontrol o presa de decisions, la consciència, la voluntat o la cognició en aspectes de la interacció social humana.

En definitiva, la gran quantitat d’aportacions d’altres experts en el camp de la neurociència, amb gran multitud de gràfics i fotos, fan que aquest manual tingui una completíssima conceptualització d’una de les àrees més interessants en la ciència moderna: l’estudi de la anatomia de la cognició en el cervell humà.

This post is also available in: Spanish